het mooiste plekje

Reserveren

Het is zover! We mogen jullie eindelijk weer verwelkomen op ons terras. Vanaf woensdag 28 april heten we jullie van harte welkom. Door de huidige omstandigheden zijn er wel een aantal aanpassingen waarvoor we jullie begrip vragen:

  • Momenteel hebben we een beperkt aantal zitplaatsen (50 gasten op ons terras). Wij hanteren geen tijdslots, maar bieden wel de mogelijkheid om vooraf een tafeltje te reserveren via onderstaand reserveringsformulier of via 024-2064264
  • Is het niet meer mogelijk om online te reserveren? Niet getreurd! Wij houden dagelijks de helft van de beschikbare tafels vrij. Deze zijn dus niet online te reserveren. Kom langs en wij zullen op dat moment ons uiterste best doen een mooi plekje voor jou te vinden! 
  • Per tafel mogen er maximaal 2 personen aanschuiven, tenzij je uit één huishouden komt. We sluiten vanaf nu alle dagen om 18:00 uur.  
  • Bij ontvangst vragen we je een aantal gegevens te noteren en doen we een korte gezondheidscheck.

Wij hopen op jullie begrip en medewerking. Heel graag zien we jullie vanaf woensdag 28 april weer tussen 12:00 en 18:00 uur op ons terras!

kom gezellig langs

Onze locatie