onder toeziend oog van ‘De Waterwolf’

GRAND CAFÉ

Een hapje eten, lekker borrelen en gezellig bijkletsen met familie of vrienden? Kom langs bij grand café Waterwolf in Nijmegen. Deze gemoedelijke Gelderse horecagelegenheid staat bekend om een zeer gevarieerde drank- en eetkaart waarbij prijs en kwaliteit perfect in verhouding zijn.

Bovenal is het bij grand café Waterwolf altijd goed toeven. Anders gezegd? Deze horecagelegenheid is een speelse, sympathieke en zeer sociale wolf! Kom eens kennismaken met dit bijzondere grand café en ervaar de onderscheidende aspecten van deze fijne horecazaak in de Waalstad.

Grand café Waterwolf is opgezet door drie enthousiaste ondernemers die een vergelijkbare horecapassie delen. Hier wordt met regionale ingrediënten gewerkt, de gerechten zijn steevast met zorg bereid en regelmatig worden er leuke, onderscheidende initiatieven georganiseerd. De ondernemers en de medewerkers combineren een creatieve blik met een duidelijke ondernemersvisie. Dit horecabedrijf aan de Waal streeft immer naar een bijzondere steeds weer onderscheidende aanpak, maar wil bovenal altijd het beste voor haar gasten.

Vier meter hoog kunstwerk aan Waalkade

Grand café Waterwolf is gevestigd op de Waalkade in Nijmegen. De naam van deze bijzondere horecaplek heeft te maken met het kunstwerk dat 19 september 2020 officieel onthuld gaat worden. Dit 4 meter hoge kunstwerk genaamd ‘De Waterwolf en de Aquanaut’ is gegoten in brons. Het bekende kunstenaarsduo Space Cowboys heeft dit beeld gemaakt. Naast een wolvenpup bestaat dit werk uit een kind in een duikpak. Dit iconische beeld staat symbool voor de strijd van de mens tegen het water. Het kind verbeeldt de jonge stad Nijmegen. De wolf draagt een krans die verwijst naar de Romeinse oorsprong van de stad. Rondom het beeld zijn speelelementen toegevoegd zodat het een plek van ontmoeting en spelende kinderen gaat worden. Vanaf het terras van grand café Waterwolf is het prominente kunstwerk perfect te bewonderen.

Heel modern en net restaurant! Ik kwam hier om te lunchen tijdens mijn fietstocht, er was zelfs plek voor mijn elektrische fiets! Binnen staat een Green Egg waar een lekkere dorade vanaf kwam.

Gijs CroneUden

Prachtige locatie met terras aan het water! Blij met deze nieuwe enthousiaste ondernemers aan de Waalkade, dit wordt ons vaste plekje!

Sietske BakkerNijmegen

Wat hebben wij hier heerlijk gegeten. Mooi terras aan de Waal en super gastvrij personeel. Aanrader: Het grand dessert!

Pauline van DunschotenNijkerk